Ads 468x60px

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Το Apple News σας παρουσιάζει το νέο iPad!

Όπως σας είχαμε υποσχεθεί η ομάδα του Apple news έπιασε  πρώτη στα χεριά της το πολυπόθητο καινούργιο iPad και έχουν ήδη αρχίσει να σχηματίζονται οι πρώτες εντυπώσεις.

 

Οθονη:

Είναι γεγονός ότι η retina display είναι καταπληκτική στο καινούργιο iPad. Το κείμενο είναι πολύ καθαρό, δεν βλέπεις pixel και οι εικόνες είναι πολύ ποιο ζωντανές σε σχέση με του προκάτοχους του. Μεγάλη διαφορα θα δείτε και στα παιχνίδια (π.χ Angry Birds Space, Infinity Blade II, Real Racing 2 HD) που είναι optimized για την οθόνη του καινούργιου iPad διότι η ευκρίνεια τους καθώς και το πόσο "ζωντανά" φαίνονται είναι πολύ ψηλά.

(αν θέλετε να δείτε την λίστα με τα παιχνίδια και τα apps που είναι optimazed για το καινούργιο iPad πατήστε εδώ)



Βαρος:

Το βάρος του όπως γνωρίζουμε είναι κατά 50 γραμμάρια αυξημένο. Το αρνητικό είναι ότι θα το καταλάβετε αμέσως αν είχατε πιάσει προηγουμένως στα χεριά σας ένα iPad 2 γιατί τα 50 αυτά γραμμάρια κάνουν διαφορα. Το θετικό είναι ότι δεν είναι τόσο βαρύ όσο ήταν το iPad 1 και δεν κουράζεστε εύκολα κρατώντας το στο 1 χέρι. Για να καταλάβετε περίπου πόσο ποιο βαρύ είναι, σκεφτείτε ένα iPad 2 με μια σχετικά βαριά θήκη.



Bleeding:

Ο φόβος το περισσοτέρων κατόχων μιας iOS συσκευής είναι να μην έχει το λεγόμενο bleeding (διάχυση φωτός) δηλαδή κάποιες κιτρινίλες που φαίνονται στις γωνίες (κυρίως) της οθόνης μια iOS συσκευής όταν την βλέπεται σε μαύρο φόντο με τον φωτισμό στο υψηλότερο επίπεδο. Εμείς με χαρά μπορούμε να πούμε ότι η συσκευή μας δεν έχει bleeding και από τα σχόλια που ακούγονται διαφορών χρηστών, το φαινομαινο bleeding είναι αρκετά σπάνιο στο καινούργιο iPad!


Αυτές ήταν οι πρώτες εντυπώσεις με το καινούργιο iPad αλλά σύντομα (αφού πρώτα το ψαχουλέψουμε καλύτερα) θα υπάρξουν συγκριτικά τεστ (benchmark) με τα προηγούμενης γενιάς iPad καθώς και ένα ολοκληρωμένο review του καινούργιου iPad και αν αξίζει τελικά να το αγοράσετε η όχι.

Μείνετε λοιπόν συντονισμένει για video και περισσότερες φωτογραφίες του νέου iPad! 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...