Ads 468x60px

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

AppleNews: τα πρώτα test με το καινούργιο iPad


Εφόσον περάσαμε μερικές ώρες με το καινούργιο μας iPad και μετά από μερικές σύγκρισεις με το iPad 2 καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το καινούργιο iPad ναι μεν είναι καλύτερο του iPad 2 άλλα όχι όσο περιμέναμε!
 



Ποιο συγκεκριμένα, τρέξαμε μερικά benchmarks, (αργότερα πληροφορηθήκαμε ότι τα συγκεκριμένα benchmark έχουν πρόβλημα με το καινούργιο iPad οπότε οι μετρήσεις ήταν άκυρες εκτός από μια) βγάλαμε φωτογραφίες με το iPad 2 και το καινούργιο iPad και δοκιμάσαμε 2 παιχνίδια στην ταχύτητα ανοίγματος της εφαρμογής καθώς και την διαφορά στην ποιότητα των γραφικών.


Benchmark:

Το μόνο benchmark (από αυτά που δοκιμάσαμε) που δεν είχε πρόβλημα με το καινούργιο iPad ήταν το HTML5 Speed Reading της Microsoft (μπορείτε να το κάνατε και εσείς εδώ)

Οι διαφορές μεταξύ iPad 2 και καινούργιου iPad ήταν ελάχιστες, σε αντίθεση φυσικά με το iPad 1 που όπως ήταν αναμενόμενο οι διάφορες ήταν μεγάλες.


                              iPad 1  

                              iPad 2
                         
                           New iPad


Περιμένουμε να αναβαθμιστούν και τα υπόλοιπα benchmarks για το καινούργιο iPad και θα ξανακάνουμε τις συγκρίσεις.

Φωτογραφίες:

Εδώ η διαφορα είναι εμφανής, η αναβαθμισμένη κάμερα του καινούργιου iPad είναι κατά πολύ καλύτερη της προηγούμενης. Αλλά ποιος χρησιμοποιεί το iPad για να βγάλει φωτογραφίες και βίντεο? (εγώ πάντως όχι)

                                                                      iPad 2

                                                                    New iPad


Παιχνίδια:

Ακόμα δεν υπάρχουν παιχνίδια που να "ξεζουμίζουν" τον καινούργιο A5X επεξεργαστή, και έτσι δεν μπορούμε να πούμε 100% κατά πόσο θα είναι καλύτερη η ποιότητα τους.
Εμείς πάντως συγκρίναμε μεταξύ του iPad 2 και του καινούργιου iPad το Infinity Blade 2  (που πρόσφατα έκανε update στα γραφικά για καλύτερη ποιότητα στο καινούργιο iPad) και τα αποτελέσματα είναι ότι δεν έχουν μεγάλες διαφορές στο γραφικό κομμάτι.


                                                                      iPad 2

                                                                   New iPad


Τονίζουμε όμως ότι ακόμα ΔΕΝ υπάρχει παιχνίδι ή app που να εκμεταλλεύεται πλήρως τον καινούργιο επεξεργαστή του iPad.

Στην ταχύτητα για το άνοιγμα του παιχνιδιού οι διαφορές ήταν πραγματικά μεγάλες (υπάρχουν και βίντεο που σύντομα θα είναι διαθέσιμα για να συγκρίνεται και μόνοι σας) και φαίνεται καθαρά το πόσο ποιο δυνατός είναι ο Α5Χ και το πόσο βοηθάει η Ram του 1gb.


Σύντομα θα υπάρξει και ένα ολοκληρωμένο review του καινούργιου iPad με όλες μας τις εντυπώσεις και τις απόψεις πάνω σε αυτό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...